kedd, július 16, 2024
TEXT_SIZE

Vadaszaterdelyben.ro

Köszöntjük a „Nagyküküllő” Vadászegyesület honlapján!

bikak 051

Kedves vendégeink!

A „Nagyküküllő” Vadász-Horgász Egyesületünk 1906-ban alakult azzal a nemes céllal, hogy környékünk erdői, vadvizei és élővilága szolgálatában álljon. Napjainkban 8 vadászterületen 11 vadászcsoportunk és egy horgászklubunk folytatja tevékenységét. Vadászterületeink 110.000 hektáron terülnek el, amelyből 32.000 hektár erdő, így Hargita megye legnagyobb vadgazdálkodási egységét alkotjuk!

Vadállományunkat tekintve jellemzően nagyvadas vadászterületeink vannak, melyeken megtalálható az apróvad is nem számottevő mértékben.

Vadászvendégeinknek meg kell felelniük a Romániában hatályos törvényes előírásoknak, feltételek nélkül tudomásul kell venniük az egyesület érvényes árait és szabályait. Ezért vendégeink bejöveteléhez szükséges hivatalos meghívót és igény szerint, a repülőtérről a szállásig járművet biztosítunk. Vadászvendégeink számára egyéni és csoportos vadászatot szervezünk (hajtás, les, cserkelés). Az elejtett vadak trófeáinak elszállításához szükséges nemzetközi okmányokat egyesületünk biztosítja, a trófeák elsődleges preparálását kötelességünknek tekintjük. 

Közölje személyes adatait (név, cím, útlevélszám, fegyvertípus, fegyvertartási száma, bejövetel ideje, stb.) és 1-2 napon belül elküldjük a bejövetelhez szükséges meghívót. Bővebb felvilágosításért vegye fel a kapcsolatot irodánkkal.

       fenyves 

CURRENT MOON

Vadászidények

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.